Collectieve Schuldenregeling

Heeft u moeite met het tijdig betalen van facturen en rekeningen? Lopen de te betalen bedragen door intresten en extra kosten hoog op? Blijven sommige facturen onbetaald met alle gevolgen van dien? Werd u reeds gedagvaard in betaling van deze onbetaalde facturen? Heeft de deurwaarder zich reeds bij u aangeboden?

Dient u één of meer van deze vragen bevestigend te beantwoorden, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons kantoor voor een advies m.b.t. schuldhulp.

Wij zullen trachten tot een minnelijke regeling te komen met uw schuldeiser(s). Indien uw situatie zo vergevorderd is dat een minnelijke regeling niet meer mogelijk is, verstrekken wij u advies m.b.t. de eventuele collectieve schuldbemiddeling.  Deze procedure zou u bescherming kunnen bieden tegen uw schuldeisers en geeft u de mogelijkheid om uw financiële situatie te verbeteren en/of definitief op te lossen.

Simons & Partners heeft een jarenlange expertise opgebouwd in de materie van de collectieve schuldenregeling. Met Bart Simons en Roxan Van Sanden telt het kantoor twee erkend collectief schuldbemiddelaars, beiden opgenomen op de lijst van collectief schuldbemiddelaars te Antwerpen en Turnhout.

Meer informatie kan u vinden in onderstaande digitale brochure. Indien u meer verduidelijking wenst, maak dan gerust een afspraak op kantoor voor een persoonlijk gesprek.